Rólunk

Az Egora olyan e-bookokat kínál felhasználói számára, amelyek az e-book olvasó készülékek nagy részén, valamint PC-n, tableten és mobiltelefonon is megjeleníthetőek. A különböző dokumentumok több fájlformátumban (prc, epub, pdf) letölthetőek, az olvasókészülék igényeinek megfelelően.

Ahogy korábban már említettük, az Egorán megjelenő dokumentumok akár asztali gépen is megtekinthetőek, mégis hasznos lehet egy e-book olvasó beszerzése. Napjainkra számos gyártó kínálatában megtalálhatóak az úgynevezett e-ink technológiát használó készülékek, amelyeken az olvasási élmény a hagyományos könyvek olvasásához hasonlítható. A kijelző felülete teljesen matt, nem tükröződik, nem fárasztja a szemet. További előnyként hozható fel az e-book olvasók újabb generációja mellett, hogy a több ezer könyvet tárolhatunk rajtuk, és amennyiben készülékünk internetkapcsolattal is bír, szinte bármilyen tartalomhoz hozzáférhetünk bárhonnan.

Nem kérdéses, hogy a jövőben az e-könyvek és az e-book olvasók egyre nagyobb szerepet fognak betölteni a könyvpiacon. A hazai olvasok igényeit azonban nem elégíti ki teljes mértékben a jelenlegi kínálat. Igaz, hogy szinte bármit elolvashatunk idegen nyelven, magyarul viszont alig akad valami. Célunk az, hogy ez a helyzet megváltozzon ,hogy megalkossuk az e-bookok legnagyobb magyar piacát, az Egorát.