Technikai segédlet (a letöltött fájlok megnyitása)

Ebben a technikai segédletben röviden bemutatjuk, hogy Felhasználóink milyen módon tudják használni a letöltött dokumentumokat.

A legtöbb dokumentum prc, epub, illetve pdf formátumban található meg honlapunkon. A  Pdf fájlok olvasására a legtöbb számítástechnikai eszközön alapból lehetőség nyílik, ezért a pdf fájlok használatáról csak külön kérésre nyújtunk tájékoztatást. Az epub formátum szintén elterjedt, a legtöbb e-book olvasó készülékkel kompatibilis.

Az egora.hu leginkább a prc fájlok letöltését ajánlja Felhasználói számára. Ennek a formátumnak számos előnye van. Ilyenek példának okáért az olvasás során állítható betűméret és az, hogy egy egyszerű és ingyenes program letöltésével szinte bármilyen készüléken olvashatóvá válnak a letöltött dokumentumok. Az említett ingyenes programok az amazon.com honlapján érhetőek el, jelenleg hét változatban. Az Amazon olvasó programjai iPhone-ra, PC-re, Mac-re, BlackBErry-re, iPadra, Androidra és Windows Phone 7-re optimalizált verzióban állnak rendelkezésre. A Felhasználónak megfelelő programváltozat letöltése és installációja után a prc fájlok használata megkezdhető.

A programok elérhetőek, itt.

Ammenyiben bármilyen kérdése vagy problémája merülne fel, keressen minket az info[kukac]egora.hu honlapon!